Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

Kapcsolat velünk

LX Line Partner Patika

 

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1928003

Cegadatok X


Amit a homeopátiáról tudni illik...
Mi is az a homeopátiás szer? A homeopátiás gyógyszer alkalmazása a leggyakrabban azt jelenti, hogy a betegnek gyenge vagy végtelenül kicsi (infinitezimális) adagban adunk egy hatóanyagot, amely egy egészséges szervezetben a páciens aktuális tüneteivel megegyező tüneteket váltja ki.

 

Milyen gyorsan hatnak a homeopátiás gyógyszerek? A heveny lefolyású (akut) betegségek esetében a homeopátiás gyógyszerek gyorsan fejtik ki jótékony hatásukat. Ugyanakkor hatékonyan alkalmazhatók a krónikus betegségek gyógyításakor is, amikor is azon a területen fejtik ki a hatásukat, ahol a beteg tünetei jelentkeznek.

 

Milyen orvoshoz kell fordulnom, ha homeopátiás szerek felírására van szükségem? Homeopata orvossal való konzultációra van szüksége, aki az orvosi egyetem elvégzése után tovább képezte magát homeopata tanulmányok folytatásával, így szakértelemre tett szert a homeopátiás gyógyszerek felírása területén. Tehát a homeopata orvos az, aki az Ön problémájára a legmegfelelőbb kezelést képes kiválasztani.

Bankkártyás fizetés

Amennyiben nálunk vásárol, a számla végösszegét bankkártyájának használatával is kiegyenlítheti! Ezzel is igyekszünk az Ön kényelmét biztosítani.

 

Eiger Gyógyszertár - Az Ön szolgálatában